maanantai 16. marraskuuta 2009

Äiti on vähän väsy

Onpahan ollut viimeinen viikko. Väsyttää aika runsaasti :) Ei meinaan meinaa uni tulla iltaisin kun on tota puuhattavaa ja mietittävää. No nyt alkaa olla jo tyhjiä laatikostoja ja kaappejakin.

Monille ihanille ystäville on sanottu heiheit aika monta tippaa linssissä. Onneksi Tuuli ja Anni on tulossa helmikuun maissa Suomeen niin helpottaa vähäsen ikävää ja muutkin suunnittelee tulojaan.

Aada alkaa olla myös aika sekaisin, vihainen ja epävarma asioistaan kun tietty kaikki kyselee että miltä tuntuu muuttaa Suomeen ja onko tavarat pakattu. Hän on kuitenkin niin kovin pienen pieni vielä! Ja ihmettelee välillä miten äitiä niin kovasti suruttaa kun kavereita lähtee ovesta ulos. Tänään kun vein Annin ja Tuulin kotiin ja tulin tippa linssissä kotiin sain ihania lämpimiä halauksia Aadalta monia ja pitkiä, se helpotti :) Mutta sitten kuitenkin en oikein usko että Aada ymmärtää ettei näe kamujaan, osaa ehkä enää koskaan, kuulostaa turhan dramaattiselta mutta on valitettavasti totta. Mutta kuten Tuuli mulle tänään textas illalla vielä Friends will be friends forever!!

Kait se tästä...

1 kommentti:

Tuuli kirjoitti...

Taalta Cambridgesta terveisia: ei ollut muskari mitaan ilman teita. Anni etsi Aadaa, kun tuli "Keinun tanssaan kultani kanssa" ja ilmoitti kotiin lahtiessa, etta lahtee Aadan kanssa puistoon :( Ikava teita molempia!!!